Aloita Taekwon-Do

Tervetuloa aloittamaan uusi harrastus hyvässä seurassa! 10 viikon intensiivikurssi alkaa keväällä 7.2.2023

Milloin: Tiistaisin klo 19:30–21:00, 7.2.23–11.4.23

Missä: Liikuntakeskus Alfa, Raunistulantie 15, Turku

Kuka: Kuka tahansa! Osallistumisen alaikäraja on 13 vuotta ja kurssi sopii kaiken kuntoisille ihmisille

Hinta: 40 €

Rekisteröinti: lähetä sähköposti perustietoinesi (nimi, syntymävuosi, puhelinnumero ja sähköpostiosoite) osoitteeseen turunitf@gmail.com

Lisätietoa kurssista alla.

10 viikon intensiivikurssi (7.2.2023–11.4.2023)

Tällä kurssilla otat ensimmäisen askeleen kohti Taekwon-Don harrastamista. Tuntien aikana saat perustiedot ja taidot Taekwon-Dosta eli opit lyömään ja potkimaan ilmaan sekä potkutyynyihin, kohottamaan kuntoasi hauskassa ja inspiroivassa seurassa yhdessä erilaisten ammattilaisten ja osaajien kanssa, energiatasosi kasvaa, opit itsepuolustusta ja saat lisää itsevarmuutta. Lisäksi kehität itseäsi myös henkisesti sekä opit hieman korean kieltä ja historiaa. Treenit sopivat kaiken kuntoisille ihmisille, sillä harjoitteita sovelletaan kunkin kuntotason mukaan. Pidämme huolen, että tunneilla kaiken tasoiset oppilaat pääsevät kehittämään kuntoaan ja voimistuvat samalla kun oppivat korealaisen kamppailulajimme hienouksia. Intensiivikurssin opettajana on kokenut Hannah Byron, I Dan. Kurssin opetus toteutetaan suomeksi ja englanniksi.

Harjoitukset pidetään tiistaisin klo 19:30–21:00 Liikuntakeskus Alfalla (Raunistulantie 15). Kurssin kaksi ensimmäistä treeniä ovat maksuttomia kokeiluja ja rekisteröinti on mahdollista ti 21.2.23 asti. Tämän jälkeen uusien harrastajien on maksettava 40 € kurssimaksu (ks. alla “Hinnasto”). Ensimmäisiin treeneihin varusteiksi riittävät t-paita ja verryttelyhousut tai vastaava urheiluun sopiva asu, jossa on mukava potkia. Lisäksi tarvitset lipokkaat tai sandaalit pukuhuoneesta harjoittelusaliin siirtymistä varten sekä vesipullon. Kelloja ja koruja ei pidetä harjoitusten aikana, voit teipata tuoreet lävistykset ihoteipillä ennen harjoituksia.

Hinnasto

Kurssin kaksi ensimmäistä treeniä ovat maksuttomia, jonka jälkeen uusien harrastajien tulee maksaa 40 € kurssimaksu. Kurssimaksu sisältää oman Alfan kulkurannekkeen (sis. 10 treenikertaa ladattuna) ja aloittelijan teoriapaketin. 

Huom. Mikäli koet itsesi vähävaraiseksi ja maksuista koituu sinulle huomattavaa kuormitusta, voit anoa hallitukselta hinnanalennusta, joka harkitaan tapauskohtaisesti. Haluamme että Taekwon-Doa voi harrastaa erilaisista elämäntilanteista ja lähtökohdista huolimatta!

Kurssin päättymisen jälkeen

Kurssin viimeisten treenien (11.4.23) jälkeen, uudet harrastajat siirtyvät jatkokurssille. Jatkokurssin harjoitukset pidetään maanantaisin, tiistaisin ja keskiviikkoisin Alfalla samaan kellonaikaan (19:30–21:00). Treeniaikataulu löytyy täältä. Lisätietoa jatkokurssista Jatkokurssi-sivulla.